Sunday 12 January 2014

COMMON SNIPE Confirmed - Ferryland, Newfoundland

The suspicious yellow snipe found yesterday at Ferryland was well seen today 12 Jan 2014, albeit during driving rain.  It was decided it was Common Snipe based on the following...

a) underwing showing bright white axillaries with sharply contrasting relatively thin black bars, and flight shots showing pale underwings with white bars.
b) tertails with wide pale bars creating almost a marbled pattern (pale bars finer in Wilson's Snipe)
c) relatively light barring on flanks
d) the overall yellow colour while probably on the extreme side for Common Snipe is unlike the colder overall colours of the Wilson's Snipe

A few pictures now. A few more later.

Common Snipe

Wilson's Snipe on left, Common Snipe on right.

Common Snipe

Common Snipe on left, Wilson's Snipe on right.

Common Snipe

1 comment:


  1. Nhật Bản là một trong những quốc gia có nhiều cảnh đẹp thu hút được nhiều khách du lịch trong và ngoài nước, và nhiều người đặt ra câu hỏi rằng đi nhật có cần visa không và khi đi nhật làm visa đi nhật hết bao nhiêu tiền để mọi người có thể toan tính chi phí để lên một kế hoạch du lịch thích hợp nhất. Khi đi du lịch nhật bản nên đi đâu, những điểm đến lý tưởng nên đi khi du lịch sang nhật để có thể lưu lại những khoảng khắc đẹp nhất. con gái Nhật có một làn da rất trắng mà nhiều phụ nữ mơ ước, hướng dẫn cách Cách làm trắng da toàn thân như những cô gái nhật bản.

    Hiện nay, Amazon là một trong những kênh thương mại điện tử lớn được nhiều người tiêu dùng tại Việt Nam mua sắm, hướng dẫn mua hàng amazoncách mua hàng trên amazon tại nhật giúp người tiêu dùng có thể mua sắm hàng hóa một cách thuận lợi và đơn giản nhất, không phải gặp khó khăn với những hình thức thanh toán quốc tế phức tạp.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.